fbpx

Κολύμβηση

Κολύμβηση

κολύμβηση θηλυκό

(αθλητισμός) η κίνηση και η επίπλευση ενός ζωντανού οργανισμού στο νερό

Η κολύμβηση στον ΝΑΟΚΘ δίνει τη δυνατότητα σε άτομα όλων των ηλικιών να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο νερό, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

Τα πράγματα που μπορεί κάποιος να πετύχει μέσα από την κολύμβηση, σίγουρα δεν είναι μόνο τα “τεχνικά”. Η κολύμβηση στον ΝΑΟΚΘ προάγει αξίες όπως η πειθαρχία, η συγκέντρωση και η συνεχής βελτίωση. Φυσικά, μέσα από την εκπαίδευση και την προπόνηση, οι αθλητές αναπτύσσουν την αντοχή, την ταχύτητα και την τεχνική τους και μέσα από την τριβή μας, μαθαίνουν και την σημασία της υγιεινής ζωής και της σωστής διατροφής, στοιχεία απαραίτητα για την αθλητική τους πρόοδο. Αποκτούν πρακτικές γνώσεις σχετικά με τις διάφορες τεχνικές κολύμβησης, την αναπνοή και την ασφαλή κολύμβηση σε διαφορετικά περιβάλλοντα, συμβάλλοντας στην ολοκληρωμένη αθλητική τους εκπαίδευση. 

Προπονητές: Σεμσίρης Μιχάλης και Νασουφίδης Γιώργος

Τσαβδαριδου Αννα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

Η Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης αποτελεί ένα από τα κορυφαία τμήματα του ΝΑΟΚΘ, με μακρά παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους και αναγνωρισμένους αθλητές με εμπειρία σε όλα τα είδη κολύμβησης και στόχος μας είναι πάντα η διαρκής βελτίωση και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων σε όλες τις κατηγορίες που αγωνιζόμαστε. Η Ακαδημία Κολύμβησης του ΝΑΟΚΘ είναι η ιδανική αφετηρία για ένα παιδί να ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής που θα καθορίσει το μέλλον του.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟϊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

MΠΕΝΑΞΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟϊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

Γίνε μέλος της ομάδας