fbpx

Κωπηλασία

Κωπηλασία

κωπηλασία θηλυκό

η ενέργεια του κωπηλατώ
(αθλητισμός) αγώνας σκαφών που κινούνται με κουπιά

Η κωπηλασία στον ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΝΑΟΚΘ) προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία σε όσους θέλουν να συνδυάσουν δύναμη, αντοχή και τεχνική σε ένα άθλημα με μακρά παράδοση και επιτυχίες.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ Ν.Α.Ο.Κ.Θ.

Οι αξίες του αθλητισμού είναι βαθιά ριζωμένες στην κουλτούρα μας. Η κωπηλασία στον ΝΑΟΚΘ διδάσκει στους αθλητές αξίες όπως η ομαδικότητα, η αντοχή και η πειθαρχία. Μέσα από την καθημερινή προπόνηση, οι κωπηλάτες μας μαθαίνουν να συνεργάζονται αρμονικά, να διαχειρίζονται την ενέργειά τους και να θέτουν στόχους, τόσο ατομικούς όσο και ομαδικούς. Και φυσικά, μέσα από την συνεχή τριβή της ομάδας, οι αθλητές καλλιεργούν την αίσθηση της υπευθυνότητας και της αλληλοβοήθειας. Εκτός από τις αξίες μας, στην ομάδα της κωπηλασίας, τα άτομα αποκτούν πρακτικές γνώσεις στη διαχείριση σκαφών, την τεχνική των κουπιών και την στρατηγική αγώνων, συμβάλλοντας στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητικών και προσωπικών τους δεξιοτήτων. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσει κάποιος το “ταξίδι” του στην κωπηλασία, αφού πρωταγωνιστεί στις επιτυχίες και αποτέλεσε φυτώριο πολλών διακεκριμένων αθλητών.

Προπονητές: Χατζηαυγουστίδης Στράτος

Τσαβδαριδου Αννα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

Το τμήμα κωπηλασίας είναι ένα ενεργό τμήμα του ομίλου μας, αφιερωμένο στην προώθηση του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα και στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ομάδα μας αποτελείται από μια καταρτισμένη ομάδα προπονητών και υποστηρικτών, οι οποίοι είναι αθλητές με χρόνια εμπειρίας και ένθερμη αγάπη για το άθλημα της κωπηλασίας. Από την προώθηση των νέων ταλέντων μέχρι τη συμμετοχή σε εθνικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, οι αθλητές μας είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των ατομικών και ομαδικών τους στόχων. Μέσω της διαρκούς προπόνησης, του πνεύματος συναγωνισμού και της αμοιβαίας υποστήριξης, η Αγωνιστική Ομάδα Κωπηλασίας του ΝΑΟΚΘ διαμορφώνει τους αθλητές της όχι μόνο ως εξαιρετικούς κωπηλάτες, αλλά και ως αξιόλογους ανθρώπους.

Προπονητές: Ερμείδης Γρηγόρης και Μάνθος Γκάρος

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ (ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ)

Το Τμήμα Ενηλίκων Κωπηλασίας του ΝΑΟΚΘ, με έμφαση στην παράκτια κωπηλασία, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για ενήλικες να απολαύσουν το άθλημα της κωπηλασίας σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Εδώ, οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να απολαύσουν την ομορφιά της θάλασσας. 

Η παράκτια κωπηλασία, με την ένταση και τη δυναμική της, είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν συναρπαστικό τρόπο να διατηρηθούν σε φόρμα και να βιώσουν την αδρεναλίνη του αθλήματος. Μέσω της συνεχούς προπόνησης και της αμοιβαίας υποστήριξης, το Τμήμα Ενηλίκων Κωπηλασίας του ΝΑΟΚΘ διαμορφώνει όχι μόνο εξαιρετικούς αθλητές, αλλά και αξιόλογους χαρακτήρες, προωθώντας την αγάπη για τη θάλασσα και την κωπηλασία.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟϊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

MΠΕΝΑΞΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟϊΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

Add team member description here. Remove the text if not necessary.

Γίνε μέλος της ομάδας